Brat robotic motorizat - kit asamblare, VEX

Cod Produs: ST2X406-4323

Descriere si specificatii

Varsta:   8-9+ ani
Pentru:   Baieti  si  Fetite

Construieste bratul robotic motorizat din peste 330 piese!

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza robotii industriali?

Este vorba de acei roboti care sunt folositi pe liniile de asamblare pentru a realiza diverse piese sau echipamente complexe.

Acum poti descoperi misterele din spatele acestor roboti sofisticati construind propriul tau robot!

Kitul de asamblare al bratului robotic motorizat de la VEX Robotics este complet functional si proiectat dupa bratele robotice folosite in industrie.

Proiecte alternative: Elicopter, Scorpion.

Caracteristici: Este antrenat la distanta si poate ridica si reloca obiecte folosind patru grade de libertate si un brat cu grip, articulat. Intreaga macara se poate roti 360 de grade, permitand robotului in miniatura sa execute miscarile complexe ale fratilor lui mai mari din realitate.

Acest kit respecta importante principii stiintifice printre care si cele ale reductoarelor si al transferului de putere prin tehnici complicate de angrenare.

URCARE/COBORARE Ridica obiecte la o inaltime de pana la 35 cm, urcand sau coborand Bratul Robotic prin apasarea primului buton de control in sus sau in jos!

APROPIERE/DEPARTARE Misca bratul extensibil pana la 25 cm inainte si inapoi prin apasarea celui de-al doilea buton in sus sau in jos!

ROTIRE 360 grade Roteste Bratul Robotic cu 360 grade apasand butonul 3! Miscarea este utila pentru a muta obiectele din jur in toate directiile!

CLESTE INCHIS/DESCHIS Cu deschidere de pana la 12.7 cm, clestele poate fi folosit pentru a ridica nenumarate obiecte usoare din casa!

Deschide si inchide clestele prin actionarea celui de-al patrulea buton.

Va mai recomandam si